تصویر لوگویی از دیجی آب کالاتصویر لوگویی از دیجی آب کالاتصویر لوگویی از دیجی آب کالاتصویر لوگویی از دیجی آب کالا
  • دستگاه تصفیه آب
  • فروشگاه تصفیه آب
    • تصفیه آب سی سی کا
    • دستگاه تصفیه آب سافت واتر
    • راهنمای خرید دستگاه تصفیه آب خانگی
    • تصفیه آب سول آکوا
  • وبلاگ
  • درباره ما
  • همکاری با دیجی آب کالا
  • تماس با ما
    • رسیدگی به شکایات مشتریان
0

آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب

  • دیجی آب کالا
  • آب تصفیه کن
  • آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب
آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب

عیب یابی دستگاه تصفیه آب

آنچه در این مقاله خواهید خواند

  • اهمیت آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب
  • شناخت قطعات دستگاه تصفیه آب
  • بررسی اجمالی قطعات دستگاه تصفیه
  • نحوه هواگیری دستگاه تصفیه به چه صورت است؟
  • هواگیری دستگاه تصفیه را چگونه انجام دهیم؟
  • استفاده از تعمیرکار و پشتیبانی برای تعمیر دستگاه

اهمیت آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب

در سال های اخیر دستگاه تصفیه آب به یکی از پرکاربردترین دستگاه های خانگی تبدیل شده. به همین دلیل آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب به یکی از مهم ترین موضوعات و دغدغه های هر خانه تبدیل شده است. در برخی موارد اهالی خانه با پیروی از دستورالعملی ساده می توانند دستگاه های تصفیه آب را تعمیر کنند. اما در برخی موارد دیگر کاربران نمی توانند از عهده تعمیر دستگاه تصفیه آب بر بیایند. اکثر برندهای برتر تصفیه آب مانند سی سی کا دارای واحد های تعمیر و پشتیبانی هستند و می توانید برای حل مشکل دستگاه تصفیه خود از آنان کمک بگیرید.

هواگیری دستگاه، تعمیر پمپ، تنظیم و نصب شیر برقی، کنترل فشار آب از مهم ترین تعمیراتی است که دستگاه تصفیه آب شما نیاز دارد. تعویض و تعمیر تمامی قطعات دستگاه تصفیه آب نیاز به تخصص دارد. در ابتدای کار باید بتوانید عیب یابی دستگاه تصفیه آب را به نحو احسنت بلد باشید تا بتوانید با شناسایی مشکل، آن را برطرف کنید. هر دستگاه تصفیه آب از چندین قطعه مختلف ساخته شده که هر کدام کاربرد مخصوص خودش را دارد.

عیب یابی تصفیه کننده آب

تعمیر تصفیه کننده آب

شناخت قطعات دستگاه تصفیه آب

برای اینکه بتوانید آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب را به درستی انجام دهید نیاز است قطعه های مختلف این دستگاه را بشناسید. قطعه های دستگاه تصفیه آب از فیلتر و هوزینگ ها تشکیل شده به همین خاطر بهتر است برای تعمیر دستگاه مورد نظر خود از جزییات و وظایف هر قطعه باخبر باشید. مهم ترین قطعه های دستگاه تصفیه آب عبارتند از: پمپ، شیر برقی، لایه های فیلتر مختلف، شیر برقی و هوزینگ.

بررسی اجمالی قطعات دستگاه تصفیه

هر دستگاه تصفیه آب دارای قطعات مختلفی است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  • پمپ

    یکی از اصلی ترین قطعات هر دستگاه تصفیه پمپ است. این قطعه فشار و دبی آب را فراهم می کند. این قطعه ها ضمن بالا بردن کارایی دستگاه تصفیه، میزان و فشار آب را نیز تعیین می کند. یکی از موارد تعیین کننده میزان توان پمپ فشار پمپ است. در اغلب مدل های تصفیه آب از پمپ 24 ولت استفاده می شود دارای تاثیرات بسیاری در عملکرد دستگاه است. تعمیر پمپ دستگاه تصفیه خیلی ساده نیست و برای تعمیر آن به تخصص و فن نیاز است. برای تعمیر پمپ به آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب نیاز است.

  • شیر برقی

    یکی دیگر از مهم ترین قطعات دستگاه تصفیه آب، شیر یرقی می باشد. این قطعه باعث می شود در مواقع ضروری از ورود آب به دستگاه جلوگیری شود. برای نصب و تعمیر شیر برقی به یک متخصص نیاز دارید. ورود و عدم ورود آب به دستگاه تا حد بسیار زیادی به این قطعه وابسته است و در ابتدای استفاده از دستگاه تصفیه آب، باید آن را بررسی کرد.

  • فیلتر و هوزینگ

    از دیگر قسمت های مهم دستگاه تصفیه آب که به آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب  نیاز دارد فیلتر و هوزینگ است. وطیفه مهم این قطعه زدودن آلودگی های آب است که در چند مرحله آن را بصورت کامل انجام می دهد. در بیشتر دستگاه های تصفیه آب از تعداد 3 هوزینگ استفاده می شود. برای جلوگیری از تجمع آلودگی ها بهتر است فیلتر ها بصورت مرتب سرویس شوند. معمولا در تمامی دستگاه های تصفیه آب بعد از سرویس و بررسی فیلترها به هوا گیری دستگاه پرداخته می شود.

قطعات دستگاه تصفیه آب

قطعات دستگاه تصفیه

نحوه هواگیری دستگاه تصفیه به چه صورت است؟

یکی از مهم ترین عیب های هر دستگاه تصفیه آب گیر کردن هوا در بین قطعات آن است. معمولا در سه صورت به هواگیری نیاز است که عبارتند از:

  1. خروج آب از شیر بصورت ضرب آهنگی است. این حالت به این معنی است که درون دستگاه هوا گیر کرده است. برای برطرف کردن این مشکل نیاز است دستگاه خالی از هوا شود. هواگیری در این شرایط به آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب نیاز دارد.
  2. تولید نشدن آب در فیلتر دومین مشکلی است که برای رفع آن به هواگیری تصفیه آب نیاز است. این مشکل نشان دهنده وجود در میان هوزینگ ها است. همین مشکل از عبور از میان فیلتر های مختلف جلوگیری می کند.
  3. سومین مشکلی که برای برطرف کردن آن به آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب  و هواگیری دستگاه نیاز است روشن ماندن طولانی مدت دستگاه بدون وقفه است. این مشکل نشان دهنده گیر کردن هوا در شیر برقی می باشد. همین موضوع اجازه نمی دهد که در صورت لزوم سنسورها به قطع کردن فشار آب بپردازند.تنظیم کردن فشار دستگاه تصفیه بعد از هواگیری کمک می کند این مشکل بطور کامل برطرف شود.

هواگیری دستگاه تصفیه را چگونه انجام دهیم؟

در آموزش تعمیر دستگاه تصفیه آب خانگی بعد از عیب یابی می بایست هواگیری دستگاه را شروع کرد. برای شروع هواگیری و تعمیر باید از دکمه پشت هوزینگ استفاده کرد. برای هواگیری می توانید با فشردن پشت سر هم این دکمه وارد عمل شوید. بدین صورت می توانید مشکل دستگاه را حل کنید و آنرا بصورت اولیه خود بازگردانید. بعد این مرحله می بایست فشار دستگاه مجدد تنظیم شود. بعد از انجام تمامی این مراحل می توان با خیال راحت از دستگاه تصفیه استفاده کرد.

هواگیری دستگاه تصفیه را چگونه انجام دهیم؟

هواگیری دستگاه تصفیه

استفاده از تعمیرکار و پشتیبانی برای تعمیر دستگاه

همانطور که در ابتدای مقاله آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب گفتیم در بسیاری از موارد می توانید تعمیر دستگاه را خودتان انجام دهید. اما در برخی از موارد بدلیل گران قیمت بودن قطعات می بایست تعمیر را به دست کارشناسان این رشته بسپارید تا از بوجود آمدن ضرر و زیان جلوگیری کنید. بهتر است در بسیاری از موارد زیر از پشتیبانی های شرکت برای تعمیر استفاده کنید:

  • بررسی شیر برقی دستگاه
  • هواگیری کردن دستگاه
  • تنظیم فشار آب
  • تعمیر پمپ دستگاه

در آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب  به این نکته توجه کنید که فشار مخزن بهتر است بیت 4 تا 8 بار تنظیم شود. بعد از انجام هرگونه تعمیر نیز بهتر است تنظیم فشار مورد بررسی مجدد قرار گیرد. یکی از مهم ترین تعمیرات دستگاه تصفیه، هواگیری است که عمدتا توسط افراد به صورت نادرست انجام می شود.

سخن پایانی

اگر از دستگاه تصفیه اب در خانه استفاده می کنید بهتر است بصورت منظم آن را مورد بررسی قرار دهید. در صورت مواجه شدن با خرابی آن نیز بهتر است از کارشناسان این رشته بری تعمیر کمک بگیرید. آموزش عیب یابی دستگاه تصفیه آب را هرگز فراموش نکنید.

سوالات متداول

1برای عیب یابی دستگاه تصفیه به چه کسی مراجعه کنیم؟
بهتر است برای تعمیر دستگاه تصفیه خود از پشتیبان های شرکت مربوطه کمک بگیرید
2فشار مخزن چند بار باید انجام شود؟
تنظیم فشار مخزن دستگاه تصفیه آب بهتر است بین 5 تا 8 بار انجام شود
3مهم ترین بخش عیب یابی دستگاه تصفیه چیست؟
بدون شک مهمترین و حساس ترین قسمت تعمیر، هواگیری دستگاه است که بهتر است به دست پشتیبان سپرده شود
چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + پنج =

شرکت تصفیه آب دیجی آب کالا

درگاه پرداخت

درباره ما

شرکت دیجی آب کالا از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را بصورت تخصصی در زمینه مشاوره راه اندازی و عرضه انواع دستگاه تصفیه آب (آب شیرین کن) جهت تامین نیاز مصرف کنندگان آغاز کرده است. 

آدرس: تهران – شریعتی – پایین تر از بهار شیراز – خیابان خدا پرست – کوچه صمیعی – پلاک 1 – واحد 6

 

تماس با ما

ایمیل: digiabkala2@info.com

شماره تماس: 26512653-021 88403877-021

واحد خدمات: 26512653-021 88403877-021

تلفن همراه: ۰۹۱۲۰۶۱۲۱۸۰ 09120891395

ساعت کاری: هر روز از ساعت 8 تا 19

(در ساعات غیر اداری یا تعطیلات با تلفن همراه تماس حاصل فرمایید)

برندهای دستگاه تصفیه آب

دستگاه تصفیه آب سافت واتر

تصفیه آب سی سی کا

دستگاه تصفیه آب

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دیجی آب کالا می باشد.
    0