کاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب
آنچه در این مقاله خواهید خواند
از آنجایی که امروزه بیشتر افراد از دستگاه تصفیه آب برای از بین بردن میکروب های موجود در آب نیز استفاده می کنند. اما لازم است که کاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب را بدانید. باید بگوییم توسط منعقد کننده ها میتوان ذرات جامد موجود در آب را به راحتی ته نشین کرد و سبب آن را نیز حذف کرد. یکی از کاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب میتوان به افزایش بهتر کیفیت آب نیز اشاره کرد. هم چنین لازم است بدانید که منعقد کننده ها دارای انواع زیادی نیز می باشد که در زیر به طور کامل به آنها نیز اشاره شده است.
حتما میدانید که یکی دلایلی که افراد اقدام به خرید دستگاه تصفیه آب خانگی می کنند وجود ذرات معلق در آب و آلودگی آب نیز می باشد. نکته ای که لازم است بدانید آن است که این ذرات معلق باردار سبب کدر شدن رنگ آب و نیز کاهش کیفیت آب نیز می شود.
مواد منعقد کننده همان مواد شیمیایی نیز می باشد که سبب خنثی سازی بار منفی در آب نیز می گردد. نحوه کاربرد آن به شرح زیر می باشد.
نکته ای که قابل توجه می باشد آن است که کاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب نیز موجب قدرت یونی آب نیز می شود. زیرا کارایی مواد منعقد کننده در تصفیه آب تاثیر می گذارد.
از مهم ترین کاربرد آن میتوان به موارد زیر نیز اشاره کرد.
باید بگوییم که مواد منعقد کننده ها در آب بسیار زیاد است و هر کدام از آنها کارایی خاص خود را دارد از جمله می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد.
انواع منعقد کننده های آب برای تصفیه آب
یکی از پرکاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب، از نوع پلیمری می باشد این منعقد کننده دارای چگالی بالایی می باشد. از این نوع منعقد کننده ها برای خنثی سازی ذرات معلق موجود در آب استفاده می کنند و می توان گفت که از مابقی منعقد کننده ها عملکرد بهتری نیز دارد.
این نوع معقد کننده دارای زیر شاخه می باشد و می توان گفت که در صنعت بسیار پرکاربرد می باشند از رایج ترین منعقد کننده ها آلومینیوم دار می توان سولفا آلومینیوم، آلومینات سدیم و پلی آلومینیوم کلراید می باشد.
همانطور که از اسم آن پیداست در ترکیبات آن فلز آهن نیز وجود دارد که از جمله می توان به ترکیبات سولفات فریک و کلرو فریک نیز اشاره کرد.
منعقد کننده های آهن دار در تصفیه آب
با توجه به نکاتی که در مقاله درباره کاربرد منعقد کننده ها در تصفیه آب بیان شد پی بردیم از منعقد کننده ها برای اینکه بتوانند ذرات جامد معلق در آب را جذب کنند و سپس آنها را ته نشین کنند نیز استفاده می شود. از همین رو بسیار در صنعت کاربرد دارد.