آنچه در این مقاله خواهید خواند
فیلتر برای آکواریوم مانند یک قلب تبنده است. نداشتن یک فیلتر خوب برای آکواریوم می تواند صدمات زیادی را برای موجودات درون آن ایجاد کند. از این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد که در ادامه به بررسی انواع فیلتر آکواریوم می پردازیم. فیلتر های تصفیه آب آکوا گزینه مناسبی برای خرید هستند.
تمامی موارد ذکر شده می تواند به دلیل نبود یک فیلتر مناسب برای آکواریوم ایجاد شود.
فیلتر با ایجاد جریان در آب باعث می شود که جلبک به وجود نیاید و نیز با پدها و مدیای درون خود علاوه بر اینکه ذرات پسماند غذا و فضولات ماهی ها را در خود نگه می دارد، باعث باکتری سازی و همچنین بهبود شرایط شیمیایی در آب می شود. در ادامه به معرفی و بررسی انواع فیلتر آکواریوم می پردازیم.
فیلترهای داخلی دارای حجم کمی هستند. درون آکواریوم قرار می گیرند و بالاخره مقداری از فضا را اشغال می کنند. از مزیت های آن می توان به قیمت مناسب و در دسترسبودن آن اشاره داشت. برای آکواریوم هایی که کمتر از 150 لیتر است هم گزینه خوبی است.
این فیلتر از نظر گردش آب خیلی به فیلترهای داخلی شبیه است. ولی این تفاوت را دارد که مدیای بیشتری در آن می توان استفاده کرد. اما از ورود نور کافی این فیلتر جلوگیری می کند. دسترسی شما را به داخل آکواریوم نیز محدود می کند. سرریز شدن آب در این نوع فیلترها می تواند یکی از ایرادات وارد آمده از سوی کاربران بر این فیلتر باشد.
نحوه قرارگیری این فیلتر به طور آویزان است. ظاهر زمخت فیلتر داخلی آکواریوم را هم ندارد. حتی جلوه ای حرفه ای گونه هم به آکواریوم شما می دهد. این نوع فیلتر مناسب تانک هایی است که ظرفیت 50 لیتر را دارند.
عدم گردش آب مناسب برای تانک های بالای 50 لیتر
یکی دیگر از انواع فیلترهای آکواریوم فیلتر سطلی است. جریان مناسبی را در جهت گردش آب ایجاد می کند. دارای تمیز کردنی ساده و نیز باکتری سازی فوق العاده است. ایجاد آلودگی صوتی را ندارد و مناسب برای کسانی است که می خواهند یکبار هزینه کنند و تا مدت ها راحت باشند. این فیلتر بسیار مناسب برای آکواریوم های گیاهی است.
دارای قیمتی تقریبا بالا است.
سامپ از انواع فیلتر آکواریوم است که دارای محفظه ای بزرگ و گردش آب بالایی هم دارد. باکتری سازی هم به طرز فوق العاده ای در آن ایجاد می شود. اما بخاطر نوع عملکردش دارای سر و صدای نسبتا بالایی است. تمیز کردن بسیار سخت و دشواری را هم دارد. بیشتر برای آکواریوم های آب شور و معمولی مناسب است. برای اینکه دی اکسید کربن در این آکواریوم ها هدر می رود خیلی مناسب آکواریوم های پلنت نیست.
معایب فیلتر سامپ چیست؟
فیلتر مناسب برای هر تانک به عوامل زیر بستگی دارد.
بیستر شرکت های سازنده فیلتر، درباره اندازه تانک هر فیلتر توضیحاتی را ارائه کرده اند که بر اساس لیتر بر ساعت است. در حالت کلی برای تانک هایی که بزرگ هستند، بیشتر از یک فیلتر نیاز است.
قدرت فیلترها به نوع ماهی ها و همچنین گیاهانی که در آن وجود دارند، تعیین می شود. مثلا در تانکی که از گیاهان و ماهی های کوچکتری استفاده می شود به فیلترهای کوچکتر و ضعیفتری هم نیاز است.
در تانک هایی که گوشتخواران وجود دارند، چون غذای زنده در آن ها استفاده می شود باید از فیلترهای قوی استفاده بشود. در تانک هایی که گیاهخواران قرار دارند هم از فیلترهای ضعیف استفاده می شود که این به علت نوع غذای آن ها است.
2 Comments
سلام برای جکحجم 230 لیتر چه نوع فیلتری مناسبه؟
تمامی فیلتراسیون سایت ما از مقاومت بالایی برخوردار هستند.