آنچه در این مقاله خواهید خواند
فیلترهای قلیایی از فیلترهای مهمی هستند که آن ها را روی دستگاه تصفیه آب نصب می کنند. این فیلتر در تصفیه آب هیچگونه نقشی را ندارد و در واقع نقش یک مکمل را ایفا می کند. فیلترهای قلیایی برای اضافه کردن املاح به آب تصفیه شده دارای کاربرد هستند و با اضافه کردن املاح و واکنش های شیمیایی باعث غنی شدن آب می شوند. در این مطلب تحت عنوان نحوه نصب فیلتر قلیایی روی دستگاه تصفیه آب با این فیلتر بیشتر آشنا می شویم. معمولا در دستگاه تصفیه آب سافت واتر از این فیلتر استفاده میشود.
در نحوه نصب فیلتر قلیایی روی دستگاه تصفیه آب اینگونه است که احتیاج به وسایل و اقلام خاصی نیست. می توانید موارد زیر را تهیه نمایید.
برای اینکه این فیلتر را نصب کنید باید دو عدد اتصال را در دو سمت فیلتر نصب نمایید. خوب است برای آب بندی بهتر حدود 8 دور تفلون را ببندید. این را دقت کنید که روی بدنه یا پشت فیلتر یک جهت وجود دارد که جهت جریان آب را نمایش می دهد. جهت جریان حتما باید بر طبق این نشانه باشد.
این فیلتر در تصفیه آب هیچ نقشی را ندارد پس بهتر است که در انتهای دستگاه تصفیه نصب شود. برای قرار دادن این فیلتر دو جایگاه در نظر گرفته می شود.
هر کدام از این مکان های نصب فیلتر قلیایی دارای مزایا و معایب خاصی هستند. مزیت جایگاه اول این است که آب در مرحله آخر قلیلیی شده و املاح را می گیرد و با توجه به اینکه خاصیت قلیایی آب زیاد ماندگار نیست، خیلی زود مصرف شده و زمان زیادی از آن در لوله ها نمی گذرد. در حدود 20 دقیقه اول دارای خاصیت بالایی است که در این مرحله این خاصیت حفظ می شود. ایراد در این جایگاه هم این است که خاصیت قلیایی کمی طعم و بویی را به آب می دهد که ممکن است خوشایند بعضی از افراد نباشد.
جایگاه و روش دوم یک مزیتی دارد و این است که مزه و طعمی آب که توسط فیلتر قلیایی تغییر می کند، توسط فیلتر پست کربن اصلاح شده و تعادل را برقرار می سازد. ایراد این روش هم این است که خاصیت قلیایی آب تا حدودی از بیتن می رود و املاح کمتر می مانند.
معمولا شرکت ها و کمپانی های بزرگ پیشنهاد دارند که فیلتر قلیایی قبل از فیلتر پست کربن نصب بشوند تا طعم و مزه آب تغییر آنچنانی را نداشته باشد.
در این تعویض فیلتر کافی است که فقط به جهت ورود و خروج فیلتر دقت کنید. فیلتر را در همان جهتی که در دستگاه قرار داشته است بگذارید. در انتها شیر مخزن تصفیه آب را باز کرده و دستگاه را به برق وصل کنید. شیر برداشت آب را باز نمایید.
قرار دادن فیلتر قلیایی در دستگاه تصفیه آب کاملا اختیاری است و اجباری به وجود آن نیست. اما اگر از آن استفاده می کنید، حتما اقدام به تعویض به موقع آن را داشته باشید. اگر هم آن را تعویض نمی کنید جدا کرده و دور بیاندازید.
برای پاسخ به این مورد باید گفت که فیلترهای قلیایی نوع قویتر و پیشرفته تری هستند. یک فیلتر قلیایی قبل از اینکه یک فیلتر قلیایی باشد باید یک فیلتر مینرال قوی باشد.
این فیلترها معمولا با گریدهای مختلف و قیمت های گوناگونی وجود دارند. از قیمت 35 هزارتومانی تا 350 هزاز تومانی موجود هستند. عمر معمول در این فیلترها یکسال است. اهمیت کیفیت فیلترهای قلیایی بسیار بالا است زیرا قرار است که به اب تصفیه چیزی را اضافه کنند. حتما فیلتری را باید تهیه کنید که کیفیت بالا و تایید معتبری را داشته باشند. پس پیشنهاد ما همواره استفاده از فیلترهای با کیفیت قلیایی در دستگاه تصفیه آب است. برای مطالعه بیشتر می توانید به مطلب درباره دستگاه تصفیه آب سافت واتر مراجعه نمایید.